15 de febrero de 2014

Quique Mateu: Importancia del 2.0

El passat dia 11 de febrer el varem comptar amb la presencia de Quique Mateu Professor del Master de posicionament a la UJI, membre de la junta directiva a Dircom Valencia-Murcia, docent i asessor en Social Media Marketing, WordPress, SEO, SEM i per si fora poc ponent.
Quique Mateu
La veritat es que va ser un luxe per al IES Honori Garcia, i pel Departament de Comerç i Màrketing comptar amb un professional d´aquesta alçada.
Xarrada de Quique Mateu


La xerrada realitzada a la biblioteca municipal, va estar molt constructiva i va enganxar als alumnes de principi a final.
Quique va començar la mateixa desgranant l´entorn Social Media, el que es pot entendre per Community Manager o entorns virtuals. Que entenem per mon 1.0 , el pas al 2.0 i ens va explicar quina diferencia hi ha al social media respecte al mon 3.0 que esta aplegant a les nostres llars.
Tota la xerrada va estar enfocada a com ser uns profisionals en aquest mon virtual i com utilitzar de la millor forma possible les eines informatiques que les companyes posen al nostre abast.
Per finalitzar ens va donar certes eines per gaudir millor la nostra experiencia a la xarxa i varem comcloure amb una roda de preguntes. 
Sense cap mena de dubtes una de les grans xerrades d´aquest curs, realitzada per un dels professionals mes imporatants del sector a l´actualitat.
Gracies Quique!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario