11 de mayo de 2013

El Banc Central Europeu a l´ESO: Euro Run


Aquest mes de maig, s´ha iniciat una nova iniciativa formativa al I.E.S. Honori Garcia. En concret el Departament de Comerç i Marketing  de Cicles Formatius del centre  porta a terme una activitat on es tracta de que els alumnes de primes de la ESO comencen a coneixer el funcionament dels diners, quins paisos tenen el euro com a moneda oficial i finalment hi ha una fase de coneixement de les mesures de seguretat dels bitllets (fil de seguretat, gota d´aigua, ...)
Aquesta iniciativa esta programada dins de les activitats que te el Banc Central Europeu per aproximar la moneda comú als mes joves. En concret, i despres de la magnifica paricipació dels alumnes del centre al concurs del European Central Bank i del Banc d´Espanya de              l´Honori Garcia on han quedat entre els 25 millors alumnes en coneixements economics       d´Espanya en categoria Cicles Formatius i Batxiller, el Banc d´Espanya va proposar al centre com a impulsor d´iniciatives formatives en economia.
Així doncs, del 26 de març al 12 de maig de 2013, el Banc Central Europeu i el Banc             d´Espanya estan organitzant a nivell europeu el concurs " La Carrera del Euro", destinat a alumnes de 9 a 12 anys.

Alguns alumnes de primer de la ESO del centre estan participant de manera molt activa. Aquesta iniciativa no sols te com a finalitat la formació (molt important avui en dia) en materia d´economía, a mes te uns reconeixements per als millors classificats en forma de premis.

Sort a Tothom i anim!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario