26 de octubre de 2013

ATC 2013, a València

Aquesta setmana s´ha presentat a Valencia ATC 2013, el primer saló d´APPs d´Espanya. Un saló que es va portar a terme al Hotel Las Arenas de Valencia, i que va comptar en aquesta primera edició amb mes de 600 professionals.


En aquestes sessions, es va mostrar el present i el futur de les aplicacions i dispositius mobils. Sense cap menda de dubte un sector que encara te molt de recorregut i on ens depara un futur trepidant.
Una volta mes, el I.E.S. Honori Garcia, i el seu departament de Comerç i Màrketing varen estar per veure de primera ma totes les novetats del mercat. Així varem poder gaudir de:

* Julian Beltran: CEO de Droiders i responsable a Espanya del projecte Google Glass. Un dispositiu que sense cap mena de dubte ve per canviar moltes coses. Varem asistir de primera ma al seu funcionament i varem poder compartir una bona estona quines son les característiques del producte.


*Maximo Cavazzani: CEO de Etermax, creador d´Apalabrados, un exit d´APP que ens va venir a mostrar el seu darrer joc que eixira al mercat el próxim 27 d´octubre.

* Ricardo Cabonero, responsable de ls secció de APP d´AMAZON Espanya. 
* Alfredo Cebrian, Gerent Cuatroochenta, i empresa col.laboradora de les FCT. www.cuatroochenta.com 
* Entre d´altes empreses com Tuenti, Windows, Ludei ... us deixem el programa per veure les empreses i les confèrencies que varen fer aquests professionals de les APP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario