22 de noviembre de 2014

Finalistes al Banc d´Espanya

2.490 estudiants participen en la IV edició del concurs "Generacion Euro", realitzat pel Banc Central Europeu i els bancs centrals nacionals. 
Un any mes, i per quarta volta consecutiva els alumnes del Cicle de Comerç i Màrqueting del IES Honori Garcia de La Vall d´Uixó s´han classificat entre els 20 finalistes a l´ambit nacional. Un èxit pel centre i pels alumnes del cicle formatiu que marca una volta mes el nivell educatiu i diferenciador que es vol impartir al centre de secundària.
Ara ve el mes dificil, i els equips finalistes hauran de fer una predicció raonada dels tipus de interès que adoptara el Banc Central Europeu per al vinent 22 de gener.
Els tres millors equips es desplaçaran a Madrid i rebran de la mà del Governador del Banc d´Espanya els corresponents guardons, on el primer premi és un viatge a Frankfort per conèixer Mario Dragui i passar una estada amb els guanyadors de la resta de la resta d´Europa.
Aquest reconeixement als alumnes i al mateix IES Honori Garcia és un vehicle incentivador per seguir treballant en la mateixa direcció.
Volem donar l´enhorabona a Fran, Toni, Alex, Paco i Carles pel magnífic treball realitzat a la primera fase, col.locant el seu equip entre els 20 millors d´Espanya i les majors de les sorts pel treball tant interessant que els queda per davant.
Whatever it takes

3 comentarios: