6 de noviembre de 2015

Finalistes Generación Euro - Banc d´Espanya

Magnifiques noticies pels alumnes i el centre educatiu IES Honori Garcia, ja que després duna període de preparació i hores de classe dEconomia per presentar-se a lexamen que ha organitzat el Banc Central Europeu amb la seua seu a Espanya (Banc despanya) ha aconseguit classificar-se entre els 20 millors equips dEspanya en coneixements sobre política monetària i econòmica.

Aquest concurs organitzat pel Banc Central Europeu, participen tots els estats membres de la zona euro, sota la consigna dels bancs centrals nacionals de cada país.

Un any mes, i per cinquena volta consecutiva els alumnes del Cicle de Comerç i Màrqueting de l'IES Honori Garcia de La Vall dUixó shan classificat entre els 20 finalistes a làmbit nacional. Un èxit pel centre i pels alumnes del cicle formatiu que marca una volta mes el nivell educatiu i diferenciador que es vol impartir al centre de secundària.

Ara ve el mes difícil, i els equips finalistes hauran de fer una predicció raonada dels tipus de interés que adoptara el Banc Central Europeu per al vinent 21 de gener de 2016.
Els tres millors equips es desplaçaran a Madrid i rebran de la mà del Governador del Banc dEspanya els corresponents guardons, on el primer premi és un viatge a Frankfort per conéixer Mario Dragui i passar una estada amb els guanyadors de la resta de la resta dEuropa.

Al mateix temps el Banc d´Espanya ha guardonat a l'IES Honori Garcia, com un dels 20 millors centres educatius on es pot estudiar Economia. Aquest guardo tan important, posa de manifest el nivell educatiu tan diferenciador i innovador que està impartint als seus alumnes. Tot un luxe per la nostra localitat.
Aquest reconeixement als alumnes i al mateix IES Honori Garcia és un vehicle incentivador per seguir treballant en la mateixa direcció.
Volem donar lenhorabona a Toni, BeaJoséLídia i Dani pel magnífic treball realitzat a la primera fase, col·locant el seu equip entre els 20 millors dEspanya i les majors de les sorts pel treball tan interessant que els queda per davant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario