13 de diciembre de 2015

Els guanyadors del Concurs d´Idees de La Vall a Lanzadera

Un dels premis més esperats pels alumnes que es varen presentar al IV Concurs dIdees de Negoci de La Vall dUixó es va fer realitat.
Els alumnes finalistes en aquesta edició es varen traslladar a Lanzadera per veure in-situ el funcionament duna de les acceleradores de negocis més importants del món. En ella varen descobrir les tres seccions que completen un espai emprenedor dautentic luxe: EDEMLanzadera i Angels.
EDEM, un espai acadèmic on començar a entendre en què consisteix el món emprenedor.
Lanzadera, on els somnis emprenedors es fan realitat.
Angels, on esta el capital emprenedor.
més, varen poder descobrir totes les instal·lacions de la  dunes amfitriones de luxe.


Per si fóra poc la visita, aquesta es va complementar duna conferència de Clemente Cebrian, Fundador de "El Ganso", empresa tèxtil de referència que aquesta molt ben posicionada al mercar. Durant quasi dues hores, Clemente va desgranar els secrets de la seua empresa, convertint la visita dels estudiants en una visista memorable.
Per rematar, els dos equips guanyador de lanterior edició del IV Concurs didees de negoci (FàtimaJairo, Sofia i Anna) varen tenir la gran oportunitat d'exposar els seus projectes als responsables de Lanzadera.

L´IES Honori Garcia, i en especial el departament de Comerç i Màrqueting vol agrair a Lanzadera, i en especial a Marí Carmèn i Patrícia la seua dedicació i amabilitat, no sols per la gran jornada que ens varen preparar, sinó que a més varen implantar el gen emprenedor a tots les que varen tenir el placer d´anar.

A mes, volem agrair la col.laboracio de Languing (Alejandro Sahuquillo), Antia (Antía López Figueiras) i Slow Artist (Esther Segura i Tania Tárrega)

 



1 comentario:

  1. Un día impresionante...ver todos los proyectos desde dentro y tener la oportunidad de presentar en Lanzadera. Gracias al IES Honori Garcia.

    ResponderEliminar