24 de diciembre de 2015

VISITA CENTRE COMERCIAL SALERA I MAGATZEM D'ALCAMPO

 
 
El passat dilluns 21 de desembre, l'alumnat de la Familia Professional de Comerç i Màrqueting va visitar el Centre Comercial de Salera a Castelló, així com el magatzem que té Alcampo en aquest mateix centre.
 
El nostre alumnat va poder observar, per una banda, la  implantació i decoració especial amb motiu de les festes de Nadal que les tendes fan servir com a reclam publicitari al client, el què anomenem en els nostres estudis de comerç i màrqueting com a "animació en el punt de venda", o també "tècniques d'aparadorisme".
 
 
Per altra banda, també visitaren la nau que Alcampo utilitza per a emmagatzemar la seua mercadería i assortir la seua tenda de 10.000 m2. L'aprovisionament es fa principalment des de la plataforma logística que tenen a Madrid, a més d'altres proveïdors de la zona. 
La visita guiada al magatzem es va realitzar en dos torns, i els nostres alumnes van veure "in situ" diferents activitats que es poden desenvolupar en la gestió de les mercaderies, així com l'organització d'aquestes, la gestió de residus, exemples d'organització del treball per zones, recuperació d'articles desubicats, etc...
 
Donem les gràcies als responsables que han fet possible aquesta completa i interessant visita, ja què és una manera de posar en contacte el món de l'ensenyament de la formació professional de Comerç i Màrqueting amb la realitat empresarial.


No hay comentarios:

Publicar un comentario