28 de diciembre de 2013

Entrega Premis Concurs Aparadors - Nadal 2013

El passat 19 de desembre es va fer entrega dels guardons referents al Concurs d´Aparadorisme dels comerços de La Vall d´Uixó. L´entrega es va realitzar al centre dels Marquesos de Vivel i es varen reunir molts dels propietaris dels distints establiments comercials de la localitat per realitzar la final    d´aquest tradicional concurs.

Cal destacar que en el mateix varen estar guardonats alumnes del centre on estan realitzant les FCT. Tot un orgull per al I.E.S. Honori Garcia.

Els guardonats varen estar:

- Premi Originalitat: Pintures Angisa
- Premi Il.luminació: Big Mat
- Premi App: Optimil
- Premi Exposició del Producte: Moore Interiorisme
- Premi Xarxes Socials: Perfumeria Deja Vu



Al finalitzar el Alcalde de la localitat Oscar Clavell i Villalba ens va dedicar unes paraules per agrair el treball de Maria Ortiz i Paola Montesinos, alumnes que estan realitzant les Formacions en Centres de Treball.



Per finalitazr es va fer la tradicional foto de guayadors on es van incorporar les dues Associacions comercias de La Vall d´Uixó ( Endavant i Vall Comerç) i els memebres del jurat.


Al I.E.S. Honori Garcia ens sembla de vital importancia el reconeixer l´esforç de tots els comerciants locals i donem l´enhorabona a tots i en especials als guanyadors d´aquest any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario