18 de diciembre de 2013

Presentem la "APP La Vall 'd'Uixó" als alumnes dels Cicles de Comerç i Màrqueting.

Gran xarrada la que s´ha realitzat avui al I.E.S. Honori Garcia de La Vall d´Uixo. En concret s´ha organitzat una xarrada sobre les xarxes socials i el seu us pels alumnes del Cicle Formatiu de Comerç i Màrketing del mateix.
En aquesta xarrada han participat Maria i Paola (alumnes del cicle formatiu i realitzant les FCT), Rosa i Julia (responsables de l´Agencia de Desenvolupament Local -ADL- a La Vall d´Uixó) i David Tur, responsable de la campanya de nadal i de l´APP.

En primer lloc Rosa i Julia, com a responsables de l´Agencia de Desenvolupament Local de l´Ajuntament de La Vall d´Uixó han explicat quines son les tasques de l´ADL i que poden buscar i esperar d´aquesta oficina que esta sempre oberta per ajudar i acompanyar al comerç local i als emprenedors de la ciutat.
Entre d´altres han destacat el site web del "Portal del Comerciant" dins de la Xarxa AFIC, i dins d´aquest el que esta dedicat a la ciutat de La Vall d´Uixó (click aci), on ens explica de forma detallada totes les possibilitats i activitats que realitza l´ADL per ajudar el comerç local.
També s´ha destacat les distintes i variades activitats que es porten a terme com els "Desayuna por tu negocio", curs de posicionament SEO, curs de Xarxes Socials, Curs de confeccio de pàgines web, els cursos d´aparadorisme, les fires de comerç local i un llarg nombre d´activitats que fan de La Vall d´Uixó una de les ciutats mes vives de la provincia respecte al comerç.

En segon lloc David Tur, ens ha explicat quines mancances ve a cobrir la recent estrenada APP de La Vall d´uixó i perque hem d´utilitzar-la. En aquesta APP podem trobar informacio variada de la ciutat i que ens pot servir per gaudir mes les activitats que es fan a la nostra localitat, però al metix temps ve a cobrir una mancança i al mateix temps una oportunitat de futur, que es el posicionament tecnologic per ajudar al comerç local.
Dins l´APP podem veure apartats exclusius per al comerç que poden ajudar a dinamitzar aquest i a posar el granet d´arena per a donar a coneixer els seus productes i serveis, amb les seves promocions i ofertes.
 
Al mateix temps, David en ha explicat la confecció de la campanya de comunicació i totes les eines que donen suport a la mateixa, com la pàgina web de l´APP (click aci), on poden trobar informació adicional o els codis QR per realitzar la descarrega. Actualment ja hi han mes de 200 establiments comercials adherits a l´APP, i dia a dia no deixa de creixer. 
Per finalitzar, ens han explicat la darrera campanya comercial destinada a utilitzar l´APP, que es diu "TUS COMERCIOS TE PREMIAN", una iniciativa del comerç local que entregara productes i regals de forma gratuita a totes aquelles persones que fan les seves compres nadalenques a la ciutat de La Vall d´Uixó.

Seguidament, Maria Ortiz i Paola Montesionos, ens han fet una Masterclass de l´us de l´APP, en viu i en directe. Els alumnes s´han baixat l´aplicació i de forma simultanea han cercat informació per la mateixa per descobrir totes les seves avantatges i possibilitats.

Per finalitzar la jornada s´ha realitzat un torn obert de preguntes, per recollir possibles millores i resoldre preguntes sobre l´us de l´APP. 
En definitiva, una gran jornada que ens ha deixat ben clar que el comerç local de La Vall d´Uixó esta mes viu que mai, i es posiciona com a capdavanter dins les noves tecnologies aplicades al comerç.

Els dessitgem les majors de les sort i un gran éxit en l´adopció de l´APP confeccionada per  l´empresa Cuatroochenta, on el centre també te alumnes realitzant les FCT.

http://www.applavallduixo.es/charla-honori-garcia/

No hay comentarios:

Publicar un comentario