29 de noviembre de 2016

Finalistes al Concurs del Banc Central Europeu

Molt bona notícia per als alumnes de l´IES Honori Garcia de La Vall d´Uixó (Castelló), ja que per sext any consecutiu es classifiquen per a la final del Concurs Generació Euro.
Els alumnes del cicle de grau mitja de Comerç i Màrketing han participat junt amb mes de 2.600 alumnes de tot el país al concurs mes important d´Economia de la zona Euro, avalat pel Banc Central Europeu.
Per a la fase final s´han classificat 40 equips de tota Espanya que demostraran a una presentació el seu coneixement sobre economia davant els responsables del Banc d´Espanya a Madrid.
El repte serà esbrinar quin sera el tipus d´interès que fixara el Banc Central Europeu el próxim 19 de gener a la reunio que tindra el Consell de Gobern del Banc Central Europeu, i explicar de forma raonada quines han estat les raons que han portat a donar aquesta explicació sobre el tipus de interes de l´eurozona.
Els tres equips que obtinguen la millor nota, realitzaran una previsió de l´economia de la zona Euro i esgrimiran els seus raonaments a Francfurt de Meno a les instal.lacions del Banc Central Europeu on rebran de la ma de Mario Dragui (president del BCE) i de Luis Maria Linde (Gobernador del Banc d´Espanya) el diploma acreditatiu mes uns fantàstics presents.

El Concurs Generación Euro es el concurs sobre economia amb mes pretigi de la zona euro, no sols perque es organitzat per els Bancs Centrals d´Alemània, Àustria, Bèlgica, Eslovàquia, Espanya, Finlàndia, Irlanda, Itàlia, Luxemburg o Portugal, a mes del Banc Central Europeu, sino que els estudiants han de demostrar uns coneixements molt profunds sobre l´economia de l´Eurozona.
Sense cap mena de dubte una gran notícia per alumnes i centre que demostraran d´una forma molt pràctica i a un nivell molt elevat, els coneixements que dia a dia s´aprenen a l´aula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario